Ριγκατόνι ΔΙΡΦΥΣ με κόκκινη σάλτσα |
![]() |
2 κουταλιές ελαιόλαδο μανιτάρια φρέσκα και αποξηραμένα κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 πράσινες πιπεριές 4 ώριμες ψιλοκομμένες ντομάτες 1 κουταλιά ζάχαρη 1 κούπα μαϊντανός 1 κουταλιά σούπας πελτές κόκκινο κρασι 1 κούπα ελιές χωρίς κουκούτσι. τριμμένο κεφαλοτύρι η μυζήθρα Σοτάρουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές σε λίγο ελαιόλαδο ελαφρά και μετά ρίχνουμε τις ελιές και τα μανιτάρια (αφού τα έχουμε μουλιάσει 20 λεπτά σε χλιαρό νερό) τα αφήνουμε να πάρουν λίγο χρώμα και τα σβήνουμε με κόκκινο κρασί, κατόπιν όταν αρχίσει και εξατμίζεται ρίχνουμε την ντομάτα τον πελτέ και την ζάχαρη, βάζουμε αλάτι και πιπέρι χαμηλώνουμε την φωτιά και περιμένουμε να αρχίζει να δένει η σάλτσα, όταν ετοιμαστεί η σάλτσα ρίχνουμε στο τηγάνι τα βρασμένα ζυμαρικά και ανακατεύουμε, αδειάζουμε σε ένα πιάτο και πασπαλίζουμε τον μαϊντανό και λίγο τριμμένο κεφαλοτύρι ή μυζήθρα. |
Φρέσκα Πλευρώτους 500g
Φρέσκα μανιτάρια πλευρώτους που έχουν συλλεχθεί 24 ώρες πριν τα παραλάβετε. Το προιόν συμμετέχει σε ερευνητικό πρόγραμμα του ινστιτούτου τεχνολογίας αγροτικών προιόντων (ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ) και του πανεπιστημίου του Νότινγχαμ ( The university of Nottingham) για διερεύνηση βιοδραστικών ενώσεων για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος με εντυπωσιακά αποστελέσματα καθώς και της βελτιώσης των διαθρεπτικών συστατικών.
|
Φρέσκα τρυφερά μανιτάρια Pleurotus που συλλέγονται αμέσως μόλις φυτρώσουν |