Το μανιταροπωλείο χρησιμοποιεί cookies
Η παρούσα ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας. Θα επιθυμούσαμε την συγκατάθεσή σας, αλλά μπορείτε να δεν επιθυμείτε να αποχωρήσετε.
×

Υπόστρωμα Μανιτάρι Αρνάκι 4,5Kg

Καλλιεργήστε τo πανέμορφo μανιτάρι "Αρνάκι" στο σπίτι σας!
Οδηγίες Καλλιέργειας
Βήμα 1ο: Ανοίγετε πολύ προσεκτικά μικρές τρύπες, περίπου στην διάμετρο 2ευρω (χωρίς να πληγώσετε το υπόστρωμα).
Βήμα 2ο: Τοποθετείτε το υπόστρωμα σε μια λεκάνη και ρίχνετε λίγο νερό στο πάτο της.
Βήμα 3ο: Ψεκάζετε τα τοιχώματα της λεκάνης αλλά και πάνω στο υπόστρωμα
Βήμα 4ο: Καλύπτετε με ένα πλαστικό που του έχετε ανοίξει 6-8 τρύπες. Ψεκάζετε και το πλαστικό από μέσα.
Βήμα 5ο : Τοποθετείτε τον κουβά με το υπόστρωμα σε ένα ΦΩΤΕΙΝΟ, ΔΡΟΣΕΡΟ μέρος του σπιτιού, και ψεκάζετε μια 1 φορά την ημέρα στο εσωτερικό. Κρατάτε το πλαστικό κάλλυμα μέχρι να δείτε να εμφανίζονται τα πρώτα μανιτάρια. Μόλις τα μικρά κεφαλάκια φτάσουν με μέγεθος καρυδιού (περίπου 4-5 ημέρες από την έναρξη της διαδικασίας) απομακρύνετε το πλαστικό. Τα ψεκάσματα με νερό συνεχίζονται καθημερινά.
Βήμα 6ο: Όταν τα αρνάκια είναι σαν πορτοκάλια μπορείτε να τα μαζέψετε.
Βήμα 7ο: Όταν θα τελειώσετε με το πρώτο κύμα συγκομιδής (περίπου 10-14 ημέρες από την έναρξη της διαδικασίας) επαναλαμβάνετε το βήμα2.
Σε περίπτωση που δείτε μικρά κεφαλάκια σε διαφορετικά σημεία από αυτά που έχετε ανοίξει τις τρύπες, βοηθήστε τα να μεγαλώσουν σχίζοντας προσεχτικά το πλαστικό που τα καλύπτει.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

15,25 €
1,75 €
Περιγραφή

Δείτε τις οδηγίες καλλιέργειας εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=y2LiLh4Nsws

 

!!!Το προϊόν, όπως και όλα τα υποστρώματα, αποστέλλεται με μεταφορική εταιρία. Έως την Αθήνα αποστέλλεται με τη μεταφορική Μαρίνος και τα έξοδα επιβαρύνουν αποκλειστικά εμάς. Έπειτα έρχεται με μεταφορική της αρεσκείας σας με δικά σας μεταφορικά στη περιοχή που έχετε ζητήσει. Σε αυτή τη περίπτωση γίνεται κατάθεση του ποσού στον τραπεζικό μας λογαριασμό, έπειτα μας στέλνετε το αποδεικτικό της κατάθεσης στο sales@manitariadirfis.gr και εμείς σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας.!!!

Τεμάχια ανά συσκευασία:1

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...