Το μανιταροπωλείο χρησιμοποιεί cookies
Η παρούσα ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας. Θα επιθυμούσαμε την συγκατάθεσή σας, αλλά μπορείτε να δεν επιθυμείτε να αποχωρήσετε.
×

Μερίδες:  4
Υλικά: 1 Συσκευασία κριθαρότο Νο.18
             6-8 Γαρίδες μεγάλες ή 10 μικρές
             8 Τοματίνια
             2 μεγάλα κρεμμύδια
             Ελαιόλαδο  ή
             Λάδι μαύρης τρούφας Δίρφυς
            Λευκό κρασί
            Αλάτι


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζετε τις γαρίδες σε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι με λίγο κρεμμύδι και ελαιόλαδο. Σοτάρετε μέχρι να ροδίσουν. Αφαιρέστε τις γαρίδες και αδειάστε  το περιεχόμενο του φάκελου (κριθαρότο Νο 18) στο  τηγάνι.
Σοτάρετε για 4 λεπτά με το υπάρχον  λάδι ,  και σβήνετε με ένα ποτήρι λευκό κρασί.
Προσθέτετε 2 φλιτζάνια τσαγιού ζεστό νερό, λίγο αλάτι και τις γαρίδες και συνεχίζεται να βράζετε για 3-4 λεπτά. Ρίξτε αλλά 2 φλιτζάνια ζεστό νερό, ανακατεύετε και το αφήνετε να απορροφήσει τα υγρά του.

 

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣ
EXECUTIVE CHEF

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

  • dirfis-traxanas-manitaria-220g

    Τραχανάς με μανιτάρια 220g

    Έτοιμο μίγμα με τραχανά που είναι φτιαγμένος με αλεύρι ολικής και πούδρα λεντινούλα , αποξ....
    3,05 €
    dirfis-traxanas-manitaria-220g
  • dirfis-manitaropilafo-250g

    Mανιταροπίλαφο 250g

    Έτοιμο μίγμα με ελληνικό κίτρινο ρύζι , αποξ. λαχανικά , αποξηραμένα μανιτάρια και κρεμμυδάκι....
    3,51 €
    dirfis-manitaropilafo-250g