Το μανιταροπωλείο χρησιμοποιεί cookies
Η παρούσα ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας. Θα επιθυμούσαμε την συγκατάθεσή σας, αλλά μπορείτε να δεν επιθυμείτε να αποχωρήσετε.
×

Αγαρικό του Μπλαζέι αποξηραμένο 40g

Πρόκειται για καλλιεργούμενα μανιτάρια του είδους Agaricus blazei Murill. Είναι μανιτάρια υποκίτρινου χρώματος με χαρακτηριστικό άρωμα αμυγδάλου και πολύ ωραία γεύση ακόμη και ωμά σαν σνακ. Μετά το άνοιγμα το προϊόν μπορεί να διατηρηθεί σε ντουλάπι σκοτεινό και ξηρό μαζί με άλλα τρόφιμα (χωρίς οσμές).Εισάγεται από την Ολλανδία.

3,50 €
0,40 €
Περιγραφή

Τα μανιτάρια αυτά  τους γνωστούς πολυσακχαρίτες β-γλουκάνες. Στο συγκεκριμένο μανιτάρι έχουν βρεθεί εκτός από τις 1-3β-γλουκάνες και 1-6 β-γλουκάνες οι οποίες έχει βρεθεί από πειράματα επιστημόνων ότι έχουν ενισχυμένη δράση στην άμυνα του οργανισμού. Παράλληλα, ρυθμίζουν το σάκχαρο, αποτοξινώνουν τον οργανισμό και συμβάλλουν στον έλεγχο του βάρους.  
Διατροφική Αξία: πηγή πρωτεϊνών, πλούσιο σε φυτικές ίνες.
Χρήσεις- Δοσολογία
Μπορείτε να μουλιάσετε 2 μανιτάρια σε χλιαρό νερό για 10 λεπτά και να πιείτε το νερό.
Τα μουλιασμένα μανιτάρια έχουν υπέροχη γεύση, μπορείτε να σοτάρετε σε λίγο ελαιόλαδο για 2 λεπτά και στην συνέχεια να τα προσθέσετε σε σάλτσες και φαγητά κατσαρόλας.

Τεμάχια ανά συσκευασία:1

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...