Το μανιταροπωλείο χρησιμοποιεί cookies
Η παρούσα ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας. Θα επιθυμούσαμε την συγκατάθεσή σας, αλλά μπορείτε να δεν επιθυμείτε να αποχωρήσετε.
×

ΓΕΝΙΚΑ

Οι τιμές των προϊόντων μας είναι χαμηλές και σαφώς χαμηλότερες από τον ανταγωνισμό. Πάνω από το 70% των προϊόντων παράγονται από εμάς ή με δικές μας πρώτες ύλες και με δική μας τεχνογνωσία παραγωγής. Αυτός,  είναι και ο κύριος λόγος που θέλουμε να είμαστε αντικειμενικοί στις χρεώσεις των μεταφορικών. Τα προϊόντα μας, έχουν πραγματικά μια μεγάλη αξία σε πολύ καλή τιμή  και είναι αδύνατον να τους συμπεριφερθούμε με Δωρεάν μεταφορικά ή με άλλα τεχνάσματα προσέλκυσης πελατών ενσωματώνοντας στην τιμή τους το κόστος μεταφοράς.

Τα όποια εισαγόμενα προϊόντα έχουμε, τα προμηθευόμαστε με απευθείας σχέση με τον παραγωγό ( χωρίς μεσάζοντες) όπου αυτός κι αν βρίσκεται . Όλα τα προϊόντα ελέγχονται ανά παρτίδα για βαρέα μέταλλα και υπολείμματα χημικών και είναι 100% ασφαλή για την υγεία μας.  Επιδιώκουμε να σας προσφέρουμε "μανιταροπροιόντα" σε όσο το δυνατόν χαμηλότερο κόστος έτσι ώστε να τα γνωρίσετε, να καταλάβετε την πραγματικά υψηλή τους διατροφική αξία και να τα κάνετε αναπόσπαστο μέρος της καθημερινή σας διατροφής.

Τα περισσότερα προϊόντα αποστέλλονται εντός 1-4 (το πολύ) εργάσιμων ημερών (αναλόγως διαθεσιμότητας προϊόντων) ή με δικά μας μέσα, μετά από τηλεφωνική συνεννόηση, ή με ηλεκτρονική αλληλογραφία (e-mail), στην εργασία σας ή στο σπίτι σας, ή από την συνεργαζόμενη εταιρεία Courier. Σε περίπτωση που καθυστερήσει η αποστολή πάνω από 48 ώρες από την ώρα που θα σας αποστείλουμε το μειλ με την ένδειξη "η παραγγελία σας αποστέλλεται" τότε παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε ΑΜΕΣΑ μαζί μας.

Σε περίπτωση που θέλετε φρέσκα μανιτάρια  να τα καταναλώσετε μέσα στο σαββατοκύριακο θα πρέπει η παραγγελία σας να δωθεί το αργότερο μέχρι την προηγούμενη Τετάρτη ή Πέμπτη έτσι ώστε να τα έχετε ολόφρεσκα την Παρασκευή.

Αν δουλεύετε σε κάποια εταιρεία και θέλετε να σας το αποστείλουμε εκεί ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να αναγράφετε το όνομα της εταιρίας, ώστε να μην δημιουργηθεί πρόβλημα με την αποστολή.
Η επιπρόσθετη χρέωση της διαδικασίας της αντικαταβολής είναι 1,00 ευρώ ανά αποστολή!

ΝΕΕΣ ΧΑΜΗΛΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ 3,5€ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΩΣ 40€

ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ 40€ +ΑΝΩ!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑΤΩΝ

Το επωασμένο και σπαρμένο υπόστρωμα πλευρώτους μεταφέρονται με χρέωση δική μας στο πρακτορείο ΜΑΡΙΝΟΣ Αγ. Αννης 50 Αιγάλεω (τηλ.6937127771). Από εκεί τα εμπορεύματα μεταφέρονται στην μεταφορική που θα μας υποδείξετε (εντός Αττικής) με χρέωση δική μας. Τα έξοδα αποστολής από την μεταφορική που θα μας  υποδείξετε μέχρι την περιοχή σας βαρύνουν αποκλειστικά εσάς . H πληρωμή για τα υποστρώματα γίνεται αποκλειστικά με κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό πριν την αποστολή.


ΛΟΙΠΕΣ ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ – ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Παρακαλώ, για τις λοιπές Πρόσθετες Υπηρεσίες και/ή την Ασφάλιση Αποστολής με ταχυμεταφορική εταιρία (Courier), ενημερώστε μας για να σας υπολογίσουμε το επιπρόσθετο κόστος.

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...